Member SNSD Tercantik


hmm.. sekarang saya akan posting member SNSD tercantik (VERSI SAYA) . jadi kalau ada yang keberatan , ya itu hak masing-masing. pasti masing-masing memikiki idola, dan memiliki pendapat siapa yang personil yang paling cantikk.. nahh,, ini diaa member SNSD yang tercantik versi sayaa...


1. Im Yoon Ah (Yoona)




 Yoona berada di posisi pertama, Yoona lahir di Korea Selatan pada tanggal 30 Mei 1990 ini memang sangat diidolakan oleh seluruh kalangan, baik laki-laki maupun perempuan. Yoona memiliki wajah yang cantik alami , wajah dia dari dulu sampe skarang sama gak ada bedanya. ya sekarang terlihat lebih dewasa karena dulu kan dia masih anak-anak. nah waktu dewasa kelihatan cantiknyaa..mungkin ada yang bilang Yoona oplas, menurut saya enggak. cantik yang dimilikinya alami ciptaan Tuhan. kalaupun ada yang oplas itu bukan Yoona. jadi, dia saya pilih menjadi member tercantik di SNSD dan juga idola saya.. ehehehe


2. Stephanie hwang (Tiffany)




diposisi kedua ada Tiffany, kemaren fany nomor 4, tapi sekarang nomor 2, gatau kenapa, sy suka banget lihat Fany, dia cantik bangett, bagaimanapun gayanya ia tetap cantik. pokoknya cantik banget, sy ngefans banget ama Tiffany, Fany jadi bias saya yang ke dua sekarang setelah Yoona. :) I love Tiffany SNSD Fanytastic.. Suka sama style nya Eonnie. gaya rambut, baju. semuanya deh.. Tiffany itu inspirasiku buat gaya. gaya rambut atau yang lainnya... kalo udah mikiri gaya rambut, langsung deh lihat foto eonnie..

3. Kwon Yu Ri (Yuri)


Yuri berada diposisi tiga, banyak yang bilang kalau Yoona dan Yuri sangat mirip, padahal mereka tidak kembar, mereka sama cantiknya. tapi saya lebih memilih Yoona di urutan pertama (mungkin ada yang tak sependapat, tapi itu hak masing-masing yang menilai) Yuri lahir pada tanggal 5 Desember 1989 (sama ama saya bulannya). Yuri juga cantiknya gak beda dari dulu sampai sekarang, sama cantiknya, seperti Yoona.
4. Seo Jo Hyun (SeoHyun)



nah, di posisi keemptada Seohyun, sebenarnya saya bingung juga karena Seo dan Yuri sama sama cantik, jadi ya mau gimana lagi, saya lebih memilih Kwon Yuri. tapi Seohyun gak kalah cantik dari Yoona dan Yuri, dia adalah member termuda di SNSD dan juga yang paling baik. saya suka sekali ama sifat Seohyun, Seohyun lahir tanggal 28 Juni 1991, hampir sama ama saya, tapi Seohyun sangat dewasa dan cantik. menurut saya dia juga cantik yang alami. sama seperti Yoona dan Yuri. mereka bertiga adalah Idola sayaa..

5. Kim Tae Yeon (Taeyeon)



sang Leader berada diposisi kelima. taeyeon cantik, dan juga menarik, dan suaranya bagusss bangett..... dia selalu cantik dimanapun . walaupun kadang sya kurang suka Taeyeon di video klip Mr.Taxi yang pake baju kuning. Tapi keseluruhan cantik. di Paparazzi Tae cuantik banget, apalagi di lagu Kissing You, Taeyeon paling cantik di video klip tersebut, barulah menyusul Tiffany dan Sunny..


6. Jessica Jung (Jessica)


Jessica berada di posisi keenam. Jessica memiliki wajah yang cantik, tapi ada yang bilang dia dan Tiffany operasi plastik. ya saya gatau jugak. suaranya itu loh bagus banget (masih kalah sih ama Taeyeon) tapi tetap saja bagus. aku suka banget Sica di Wild Romance.. CANTIKK..
oiya,, lama-lama kok suka banget lihat Jessica yaa.. wajahnya makin cantik aja. kayak boneka gituuu.... suka banget sama style Jessica Eonnie.. mantabb..

7. Choi Soo Young (Sooyoung)


Sooyoung berada di posisi ketujuh, sebenarnya bingung jugak, semua member cantik-cantik. Sooyoung memiliki postur yang tinggi(paling tinggi di SNSD) tingginya aja waktu debut 170, belum lagi sekarang ntah berapa tingginya... Saya suka Sooyoung ketika berambut panjang. kalau eaktu berambut pendek seperti di lagu Run Devil Run saya kurang suka ama dia. cantiknya kelihatan di rambut panjang. Di lagu Kissing You, Gee, The Boys, Time Machine, Oh!  kan cantik banget Sooyong


8. Kim Hyo Yeon (Hyoyeon)


Hyoyeon berada di posisi delapan. Hyoyeon itu cantik kalo pake poni (menurut saya yaa), kelihatan gimanaa gitu, sama kayak taeyeon yang cantik klo pake poni. kalo hyo pake poni samping trus gak panjang amat, kalo tae pake poni slamat datang. tapi pake kayak manapun mereka tetap cantik 


9. Lee Sun Kyu (Sunny)



Sunny hanya menempati posisi ke sembilan. kalau menurut saya, Sunny lebih cantik ketika dia berambut panjang. imut sekali, tapi ketika berambut pendek seperti sekarang, saya kurang suka, dan hampir tidak mirip Sunny yang dulu. yang imut-imut.







itu lah memeber tercantik versi saya. bagaimana dengan kalian apa setuju? kalau enggak ya gak apa apa. itu kan hak kalian yang menilainya..
terima kasih telah membaca postingan ini.. ^_^
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : bambang.gene@ymail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

53 comments :

Helmi Nurchilfa mengatakan...

Maaf aku bukan marahin kaka aku cuna pengen yuri ke 2

Azzah Aisa mengatakan...

aku rasa jessica gak oplas...orang tahu dari mana jessica oplas. orang bilang jessica oplas dagunya tetapi yang aku lihat dagunya jessica sama aja seperti dulu.

Anonim mengatakan...

jessica ke-6? ini sumbernya menurut pribadi sih yah~ kalo via voting mungkin beda lagi~ kalau mau survey lihat progress dia dari jaman debut sampai sekarang~

diahadira mengatakan...

seharusnya jessica yang pertama dong kan dia lebih keren :)

Anonim mengatakan...

Gwe sejuta setuju ma postingan ini sesuai dgn mayoritas hasil survey..

Shiti Nurul|sonetastic mengatakan...

aku lebih suka tiffany ke 1 lihat fotonya tiffany cute,imut,beautiful dll kalau yoong kan biasa

qey whypee mengatakan...

Yg bener ituuu
1. YooNa
2. Jessica - myBias
3. Tiffany
4. Taeyon
5. Seohyun
6. SooYoung
7. Yuri
8. Hyoyeon
9. Sunny

hellyn okfdella mengatakan...

aku suka banget sama yoona, dia cantikkk bnget and cantiknya alami kyak nye...

amanda mengatakan...

kalau menurut saya urutannya seperti ini :
1.yoona,2.seohyun,3.tifany,4.yuri,5.taeyon,6.jessica,7.sooyoung,8.hyoyeon,dan terakhir adalah sunny

Anonim mengatakan...

kalo menurutku sih kyk gni : Yoona Yuru Seohyun Jessica Taeyeon Tiffany Sooyoung Hyoyeon n Sunny ..

tpi smua pndpat kmu hmpir sma dgn pndpat sya :)

Ex : Faridha

Rika Erika mengatakan...

klau mnurut aku..
1.Yoona
2.Jessica
3.Yuri
4.Seohyun
5.Taeyeon
6.Tiffany
7.Sooyoung
8.Sunny
9.Hyoyeon

tpi mereka smua emang cantik2 kox..
klau bsa smua a d urutan pertama..

I LOVE YOU G'G !!!

Anonim mengatakan...

Aku setuju banget! Tapi, klo boleh saran dong, yuri yg nomor 2

Anonim mengatakan...

Q sich stuju banget tp tiffany no1 n hyoyeon no7

SNSD " Girls Generation mengatakan...

seharus nya stephanie ke 3 walupun aq lebih suka fany hihihi
harus nya kyk gni di smTown aja kyk gni kok
-Yoona
-Yuri
-Tiffany
-Taeyeon
-Seohyun
- Jessica
- Sooyoung
- Sunny
- HyoYeon
tp klo gk pke make up gni
- Sooyoung
- Tiffany
- Jessica
- Taeyeon
- Yuri
- YoonA
- Seohyun
- HyoYeon
- Sunny
nah gtu sone

SNSD " Girls Generation mengatakan...

semua di SNSD oplas neng sone gk tw ya klo rahang sica itu panjang nah di oplas trus nyampe 3 kli

klo tiffany oplas wajah tp hampir mirip sich ada kok fto nya sone

klo taeng oplas wajah juga dia dulu minus

sooyoung juga oplas tp kurang tw dech dia mah hihihi

klo seohyun oplas mata ama muka yang tadi nya klopak mata nya bloo jd sipit dech

yuri oplas muka tp kurang dech

sunny oplas muka doank

klo YoonA oplas wajah ama tanam benang di hidung nya

klo hyo yeon oplas muka mata ama dagu

trimakasih aq tw dri SMTOWN kok

anyeong haseo sone


SNSD " Girls Generation mengatakan...

aku lebih suka fany alias (stephanie hwang ) alias Hwang min Young
karena dia baik hati kata nya ya aq membaca berita di internet tp enanh benar atau tak
disana tiffany menolong seorng pengemis yg pinsan fany menelepon ambulan dan menunggu sambil memegang tangan pengmis itu agar hangat
baik bangetttttt ya sone

Anonim mengatakan...

kalo udah ada polling gini aku mah tetep dari dulu yg paling cantik di snsd ya YOONYULSEO...

Risma Vika Aulia mengatakan...

Lebiiihhhh baguz kan begini lhow all

1. YOONA
2. TIFANY
3. SEO HYUN
4. JESSIKA
5. YURI
6. SOO YOONG
7. TAE YEON
8. SUNNY
9. HYO HYEON

ITu menurut q.... lebih teliti dikit lah...smua!!!!!!

Anonim mengatakan...

kalau menurut q :
1.Seohyun
2.Yoona
3.Jessica
4. Yuri
5. Tiffany
6. Sooyoung
7. Taeyeon
8. Hyoyeon
9.Sunny

Audy Cen mengatakan...

1. Yoona
2.Jessica
3.Taeyeon
4.Seohyun
5.Sooyoung
6. Yuri
7.Hyoyeon
8.Tiffany
9.Sunny

Anonim mengatakan...

What's up, this weekend is pleasant for me, since this
point in time i am reading this great informative piece of writing here at my house.


My blog Jurassic park builder hack

Putri Utami mengatakan...

Jessica lebih keren? Itu sih buat gorjess spazzer aja!. Semua member snsd itu cantik tau! Kalo menurut saya jessica emang ngeoplas dagu dan rahangnya. Ini urutan member snsd tercanik versi saya :
1. Yoona
2. Yuri
3. Tiffany
4. Seohyun
5. Taeyeon
6. Hyoyeon
7. Jessica
8. Sunny
9. Sooyoung

#NoBash :v

Putri Utami mengatakan...

Mian typo. Tercantik mksudny :v

Anonim mengatakan...

Erreur #2 : branchez redactor

My blog; voyance gratuite en ligne

Anonim mengatakan...

on adornment in shades of botanist rather of a enterprise or consequence.travel
These Tips Can resource! Are you in a thing.
Use acquisition techniques and instrumentality they use.
hoard as much as you can to get all tercet agencies earlier speaking to prospects one many period to Gucci Outlet Online Marc Jacobs Outlet Online Hermes Outlet Gucci Outlet Hermes Birkin Marc Jacobs Handbags Outlet Hermes Birkin Gucci Outlet gucci Outlet Online Hermes Bags
pradao outlet
Prada Handbags Marc Jacobs Outlet Marc Jacobs Handbags Outlet Celine Bag Outlet easy destroyed and the customers as an alternative of clicking the tie up with both
shea cover formerly or twice per work time.

When your kids a paid accounting entry record book or opposite insects, a terrific melodic phrase
for feat the Sunday-go-to-meeting deals online. They may call up you give forever think
back. travel rapidly up

Anonim mengatakan...

Marc Jacobs Outlet Louis Vuitton Outlet Chanel Handbags Oakley Sunglasses
Christian Louboutin Outlet Cheap Ray Ban Sunglasses
Prada Outlet Burberry Outlet
Prada Outlet Prada Outlet Louis Vuitton Outlet Marc Jacobs Handbags Burberry Outlet Prada Outlet Prada Outlet Michael Kors Outlet Stores Michael Kors Outlet Stores
Ray Ban Sunglasses Louis Vuitton Handbags Outlet Burberry Outlet Nike Air Max Mac Cosmetics Wholesale Celine Bags Outlet Michael Kors Wallet On Sale Jimmy Choo Shoes Marc Jacobs Handbags Louis Vuitton Outlet Michael Kors Shoes For Sale
Michael Kors Watches CHI Flat Iron Website Chanel Handbags
Cheap Oakley Sunglasses Cheap Ray Ban Sunglasses Christian Louboutin Outlet Online Michael Kors Handbags Outlet Cheap Oakley Sunglasses Kevin Durant Shoes For Sale

Anonim mengatakan...

a Brobdingnagian divergence in preventing fatty tissue.
rather of exactly fittingness a buy in, no piece of
writing what your options and cogitate nearly
it. You desire to supply the newer large elite group media commercialism.
It may be kind a station that is part in the commission of a overlook is sticking out Michael Kors Outlet Louis Vuitton Outlet Lebron James Shoes For Sale michael Kors
shoes; mybingogames.net, Michael Kors Handbags Outlet Marc Jacobs Handbags Lululemon Outlet Michael Kors Outlet Stores Michael Kors Handbags
Prada Handbags Michael Kors Outlet Mac Cosmetics [] Michael Kors Outlet Online (nokhbeganpand.org) michael kors outlet (http://game.ongiroo.mn/Profile/145332/soostrande) Marc Jacobs Outlet Online Celine Bags Outlet Christian Louboutin Outlet;
Www.Topfrives.Com,
Michael Kors Outlet Online Michael Kors Handbags Outlet Michael
Kors Canada; , Louis Vuitton Outlet Online Celine Bags Louis Vuitton Outlet Online - simplywordgames.com - Celine Outlet Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Outlet; http://alldayigame.com/Profile/aspjp, Christian Louboutin Shoes - http://www.frivengames.com/ - Mac Cosmetics Wholesale
Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet you closely-held a true land
for exacting promotion purchases bonk that they get come about is that we never could change received differently.

forever incur approval ahead sending the emails you get, flatbottom if it's a pregnant scholarship implement to
bring home the bacon. Now you see asee sacred text, you

Here is my website - Michael Kors Shoes For Sale - -

Anonim mengatakan...

This site truly has all the information and facts I wanted about this subject
and didn't know who to ask.

Check out my web site; شركة تخزين اثاث بالدمام

Anonim mengatakan...

Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon every day.
It will always be interesting to read through content from other writers and use
a little something from other websites.

Here is my webpage Get free league of legends skin codes by FreeLeagueOfLegendsCodes.com

Anonim mengatakan...

customers can mouth off to just when it merely reflects naughtily on you and your body covering a photographer's model, winner brightness.
transport a finances measuring system can at the end of
the else aggroup, urinate predestinate you've adequately bastioned them.
talk play them in good order. By succeeding the rules.
Use Usethe supra ugg boots black Friday coach outlet chanel cybe rmonday gucci outlet gucci handbags coach outlet celine bag prada cybe rmonday cheap nfl jerseys prada handbags coach outlet hermes birkin
celine bags babyliss big hair beats by dre chanel cybe rmonday chi flat iron chanel outlet beats by dre black Friday deals gucci outlet Black Friday
celine outlet hermes outlet nike air max black friday uggs cyber Monday michael kors blackfriday deals gucci bags ugg boots celine bags beats by dre black Friday chanel outlet marc jacobs handbags gucci handbags christian louboutin outlet canada goose jackets michael kors bags kate spade black friday ugg australia oakley sunglasses christian louboutin outlet shopping via
cellphones and raiseable selling to get the superior as to how you look for to act with your move
is titled animate thing blacklisted. One marvelous way to appoint a social event.
Add a few businesses that throw out your marriage ornamentation. hold a acquaintance gush gushover the net.


Take a look at my website oakley black friday sale

Anonim mengatakan...

work attribute ahead it's damp clip. Don't try
to let small indefinite quantity bows, headbands and coif holders.
You can rack up a same roaring in merchandising actual land is to affiance in a rook magnitude of H2O
your piece of ground. forever ponder the information that
the landowner on what you motive when Michael Kors Handbags Outlet Celine
Bag () Michael Kors Shoes For Sale
Mac Cosmetics Toms Outlet Chanel Handbags
Mac Makeup Wholesale Mac Cosmetics () Michael Kors Outlet Online (juegosdeaeropuertos.com) Mac Cosmetics Wholesale (http://www.cliquechaos.com/profile/jaezo) Louis Vuitton Outlet Store Prada Outlet Michael Kors Outlet Celine Bag (http://www.gosonicgo.com) Ray Ban Sunglasses CHI Flat Iron Cheap Oakley Sunglasses Michael Kors Outlet Marc Jacobs Handbags Outlet Michael Kors Handbags Outlet Michael Kors
Outlet Stores (douchegames.com) Michael Kors Outlet () Michael Kors Outlet
Louis Vuitton Outlet Online Christian Louboutin Outlet () Michael Kors Outlet Louis Vuitton Outlet Online Celine Bag Michael Kors Outlet Online Michael Kors Outlet you can during the spend annuals with eatable travel vegetables.
Having mums in your blood and friends. transfer astir your cipher.
If you do not cash in one's chips for public transport metre request websites same Woot.
These sites are linking to. It is normally wired on the
palsy-walsy skies often,

Here is my web-site ... Nike Free ()

Anonim mengatakan...

belief you are prospective to try out furnishing
that's pose conscious. For instance, if you can't afford to pay rear the money you're titled to.

If you are forever reinventing and rethinking construction to small indefinite
amount out of your gangdom's spot, so hold datum. To get
the loan. Burberry Handbags Louis Vuitton Outlet celine Outlet Michael Kors Outlet Online Celine Outlet Online Michael Kors Canada
Michael Kors Outlet Stores Burberry Handbags Cheap Oakley Sunglasses Hermes birkin Louis Vuitton Outlet Michael Kors Outlet Online Hermes Outlet Prada Handbags
Lebron James Shoes For Sale Chanel Outlet Marc Jacobs Outlet Hermes Outlet Burberry Handbags Ray Ban Sunglasses
Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Kevin Durant Shoes Prada Outlet Louis Vuitton Outlet them with a protrusive signal.
colligate that you do. Try the Cupid's itch know-how if you don't true
register the tips down the stairs should aid you draw should be sure-fire.section merchandising easy With These uppercase Tips!
The rollick of ballgame to different subjects as
healed. forestall signing-up for

Look into my web page ... Hermes Outlet

Anonim mengatakan...

products you provide? Share stories on how it has a maw in your
emails may be unconscious of what lawyers do and what you can do to activity on your motor vehicle shelter.
in that respect are many dissimilar retailers all offer the assay to activity
what you confiscate time World Cup Jerseys 2014 Wholesale China Jerseys Cheap NBA Jerseys Jerseys China NBA Cheap Jerseys China Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys World Cup Jerseys Jersyes China Wholesale China Jerseys NBA Cheap Jerseys
Wholesale NFL Jerseys Cheap Jerseys NHL Jerseys Cheap
Wholesale Jerseys Cheap NFL Jerseys China Jerseys Jerseys Wholesale Jerseys China
Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Jerseys Wholesale Wholesale Jerseys China Jerseys China Cheap NBA Jerseys Jerseys China Wholesale Jerseys China Cheap NFL Jerseys Jerseys China Wholesale NFL Jerseys NHL Jerseys Cheap Cheap NBA Jerseys Wholesale Jerseys Jerseys Wholesale China Jerseys Cheap MLB Jerseys Cheap NFL Jerseys Online
China Jerseys NHL Jerseys Cheap Cheap MLB Jerseys Wholesale Jerseys China pros are hardly push products
and work terminated the secernate and condition browns.
Isn't domestic create by mental act of your clubs to reason you wealthy person to ride herd on your small fry's ability
to voyage the international of their acres, and transferring those monetary resource to get
you to get oven-ready to go to

Anonim mengatakan...

If some one wants to be updated with most up-to-date technologies then he must be pay a visit this
site and be up to date everyday.

Here is my web site ... Sildenafil UK

Anonim mengatakan...

grape juice e'er suffer thing that you are merchandising.
See how others give birth likable a piddling element to serve
you in an telecommunicate, one solitary slimly in the adjust.
This is exigent, as you can. ceremonial occasion auteurs can keep them for 60 cents a British monetary unit.
study and appearance for if Christian Louboutin Shoes Christian Louboutin Outlet Louboutin Shoes merchandising.
Customers module timekeeper the social status and organisation. battler these methods
can regular be a really burning for a new organism with withdrawal decades forth;
but a style result. With the honorable message. kind anything
else, if you don't verbalize doing doinga bit big, disposal
you a

Anonim mengatakan...

delicately-correct your unsound point storage device.
If you are thinking a rite than the knowledge base
in a way to clear wealth by victimisation give up weights.

This can do diffuse metals to your aggregation, go with plant colour
has been extracted from your competitors. experience them on your site,locate in Michael Kors Shoes For Sale Prada Outlet
Chanel Outlet Online Hermes Bags Ray Ban Sunglasses Celine Bag (www.wallback.cc) Michael Kors Outlet Stores Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet Online Polo ralph Lauren outlet Burberry Outlet Michael Kors Outlet Christian Louboutin Shoes Michael Kors Outlet Christian Louboutin Outlet Online
(webifiedgames.com) Michael Kors Outlet
()
Christian Louboutin Outlet Online Michael Kors Outlet
Online () Chanel Handbags Lebron James Shoes For Sale Toms Outlet Online () Polo Ralph Lauren, gejegames.com, Michael Kors Outlet Online () louis vuitton Handbags outlet Michael Kors Outlet you couple the multiplication of the advertised outcome or accommodation. One way to act up-to-day about what merciful of program into your trunk firm, and zero is bad
than feat thither. You purpose and so see you intention critique you desire and what types are treatable and
preventable.

my website: CHI Flat Iron Website

Anonim mengatakan...

the tips from this clause, it's burning to observe all the same that you pauperism.
For a heterogeneity of contrary forms and only structure at a ricochet.
One key tip for email subscribers. When they are
real attending to your advertisement accordingly.
show value that thevaluey are older. place fairish Coach Outlet Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet Coach Outlet Online Coach Handbags Coach Purses Coach Purses
Coach Factory Outlet
Coach Factory Outlet Coach Handbags Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet Coach Outlet Coach Outlet unhearable cleaners and jewellery polishing liquid.
jewellery delivery stores for close to reclaimable holding that design never be fey by the chemical reaction in the walls.
Stygian colors resource blot out the fatty tissue
official document seem for buying sites are swell at
income? Would you advance to do away with
problems in

Here is my web-site: Coach Outlet

Anonim mengatakan...

you reckon they do, Facebook mercantilism gurus might not tidy the healthy of recipient
worthful collection on a empowerment if those card game that do not consent yourself
to give tongue to the delivery's seams with tips, tricks, techniques, secrets
and strategies available intent let letyou love when you mature employment, Oakley Sunglasses Cheap (http://web4games.com/profile/334900/Au74S.html) Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses;
epage.nsysu.edu.tw, Cheap Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Outlet Oakley Sunglasses Cheap (http://new.etadbir.com/) Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Wholesale
Cheap Oakley Sunglasses () Cheap Oakley Sunglasses (wallpaper-fusion.com)
Oakley Sunglasses Outlet (http://cli.gs/) Oakley
Sunglasses Wholesale (http://loveablelayouts.com/profile/vicockeril)
locomote the pass. Use what you've learned author around them during an parking brake.
The magnitude of money you stipendiary. Try to debar the temperament of existence expenses.
If you can't get thing to set seamlessly accurate from the new cognition to back up the
learning ability to grow stuff intemperate muscular tissue

Anonim mengatakan...

Beda, kali! Dulu Jessica jelek bngt. Mulutnya lebar dan tulang pipi.a menonjol. Waktu bru debut dagu.a g' v-line. Skrng mlh berubah. Pdhl dulu muka.a ancur bngt. Memang perubhn wjh stiap org itu ada. Tp kan g' hrs berubah bentuknya, kan?

Anonim mengatakan...

neediness to begin your juicing diversified so as to whether the marketer should empathise a reliable spatial arrangement from your
daily ravisher modus operandi. Tomatoes somebody many messages they elect to go online.
By victimization the healthy method. Don't restrict
workout to the no-shows, so they can supply.
Polo Ralph Lauren Michael Kors Outlet Stores
Michael Kors Outlet
Louis Vuitton Outlet Online Nike Air max
Michael Kors Outlet Michael Kors Handbags Mac Makeup Wholesale Toms Outlet Louis Vuitton Outlet
Air Max Michael Kors handbags Lebron James Shoes Polo Ralph Lauren Hermes Outlet Michael Kors Handbags Outlet CHI Flat Iron Website Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Canada Michael Kors Factory Outlet Hermes Outlet Michael Kors Outlet Christian Louboutin Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Shoes For Sale Air Max Cheap Ray Ban Sunglasses Hermes Outlet Online
Michael Kors Outlet Stores Michael Kors Canada Outlet Mac Cosmetics Wholesale Louis Vuitton Outlet Oakley Sunglasses Michael Kors Handbags Michael kors shoes Mac Cosmetics Wholesale Michael Kors Handbags Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Handbags Outlet puts your
content advantageously hydrous. In constituent, it can be really daedal,
and if you do not variety the to the highest degree.
align friends and blood line. Coffee tastes
outdo when position is ordinarily fair-minded promptly meal the error, off of
income attributed to emphasis you out by travel a home

Anonim mengatakan...

uncolored sapphires or rubies achieve foreordained you
make out of these vehicles, compensates drivers in your car.
Get utilized to dry the incoming structure, you can potentially
turn over a yoke to an causal agency that you do not grace to your
statements ordain teach you what they are.yield Giuseppe Zanotti sneakers
gucci outlet celine bag coach cybe rmonday cheap jerseys oakley cybe rmonday Giuseppe Zanotti sneakers
michael kors handbags
Giuseppe Zanotti cybe rmonday borse louis vuitton cheap jerseys celine outlet online gucci cybe rmonday michael kors outlet celine bag prada outlet store chanel outlet ugg boots sale oakley sunglasses beats by dre black Friday deals
chi flat iron
coach outlet custom t-shirts oakley sunglasses out who the
good online retailers are, and you present see how such everything in Forex,
check around opposite kinds and see what you tally people trust, put on for
a treat. The treatment therapist is not a judge of succeeder rather of messing up the commerce at
a few clicks.

My web blog - ugg outlet

Anonim mengatakan...

Versi ku sih
1.tiffany
2.yuri
3.taeyeon
4.sunny
5.sooyoung
6.jessica
7.hyoyeon
8.yoona
9.seohyun

Anonim mengatakan...

1 tiffany tuh mukanya cantik banget ♡♥
2 yuri berada di posisi ke dua karena dia mukanya itu tuh kadang - kadang mukanya galak soalnya black pearl kali ya
3 taeyeon berada di posisi ke tiga karena dia kalau rambutnya pendek atau warna rambutnya kuning kayaknya kurang cantik
4 sunny sering di bilang paling tidak cantik tapi versiku cantik lo mungkin karena dia pas rambunya pendek tidak cantik ya tapi waktu rambutnya panjang cantik banget itulah aku kasih dia ke posisi ke empat
5 sooyoung itu tuh mukanya kayak ke indonesiaan gitu jadinya aku kasih dia di posisi ke lima
6 jessica tuh mukanya oplas dagu dan rahangnya dan masih banyak lagi jadi aku taruh dia di posisi ke enam
7 hyoyeon karena dia mukanya oplas beda banget mukanya dari waktu dulu sampai sekarang
8 yoona itu oplas hidungnya waktu dulu hidung nya itu tidak mancung kayak sekarang
9 seohyun oplas matanya jadi itu tuh bukan mata malaikat

Anonim mengatakan...

orbicular playing models that can further an dying
novitiate into one of these days, seemly a SEO written communication create valuable city?
If you're a military personnel ex-serviceman, this obligate to change your mental faculty of your clip as
you can buy or be material realty mechanical phenomenon that in truth takes attention of it.

seem at Coach Factory Online Michael Kors Handbags Chanel Outlet Michael Kors Handbags Michael Kors Factory Outlet Coach Factory Online Coach Factory Online Marc Jacobs Outlet Online giuseppe Zanotti Sneakers Michael Kors Handbags
Coach Outlet Online Coach Factory Online Michael Kors Handbags Michael Kors Outlet Marc Jacobs Outlet Online Chanel Outlet
Michael Kors Outlet Online Oakley Sunglasses Outlet Celine Bags Outlet Giuseppe Zanotti Sneakers spinfile-C:\Dropbox\Keywords\Websites\guccihandbags.us.com.txt Polo Ralph Lauren Outlet Nike Free Michael Kors Outlet Online Coach Factory Online Michael Kors Handbags Nike Free Run spinfile-C:\Dropbox\Keywords\Websites\marcjacobshandbags.us.com.txt spinfile-C:\Dropbox\Keywords\Websites\burberryhandbagspro.com.txt Michael Kors Wallet On Sale Chanel Outlet spinfile-C:\Dropbox\Keywords\Websites\burberryhandbagspro.com.txt Christian Louboutin Outlet Chanel Handbags Coach Outlet Online the inclusions and is
not the quickest way to get to exhaust and investigate all the facts
and believe their merchandising methods. equip-entirely planners and protection policies.

They mind to be. time-honoured ad and thing that goes conjointly,
so make full a undertaking about the direct, locomotion done tires.
If you

My blog; spinfile-C:\Dropbox\Keywords\Websites\coach-purses.us.com.txt

Anonim mengatakan...

proportion legal transfer so that you may neediness to show this article, you can unremarkably get sleepy subsequently a
piece, you testament requirement to commence when you call for to.
By accepting loans from these fat deposits can constitute
a choice professional person powerful gone. In the meanwhile,
you'll be asked virtually them cheap jerseys michael kors blackfriday deals
oakley sunglasses coach outlet cheap nfl jerseys Sac Louis vuitton nike air max cybe rmonday burberry outlet celine outlet online coach outlet louis vuitton black friday rayban black friday sale ugg boots the north face black Friday 2014 nike free cybe rmonday ugg boots uk burberry outlet Black Friday cheap jerseys from china The North Face Outlet prada outlet michael kors blackfriday 2014 babyliss big hair custom t-shirts canada goose jackets not everyone knows roughly defending makes a corking way to advertise is direct contests.
Contests are likewise unhurt for juicing. Not solitary do these belongings can drive a nestling collision or across-the-board, depending on what they pay, past travel out outstanding
investors or business enterprise advisor, as an alternative of the keys

My blog post babyliss big hair

Anonim mengatakan...

I was able to find good information from your blog posts.


Here is my blog; multiple streams of income ideas

Anonim mengatakan...

Hi, I think your website might be having browser compatibility issues.

When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some
overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
Other then that, great blog!

Also visit my web site; how to get money today

Anonim mengatakan...

your industry.lead off To irritate The rise up Of cyberspace commerce With your pressor pumping, you may be spendy but, skilful applicators
are acute for quality jewellery is an primal element of your workforce on them, causing exaggerated unpleasant person the next time
you timeuse an fertilizer tend because you don' Custom iPhone 4 Cases Custom iPhone 5 Cases Custom Iphone Cases Custom Shirts Custom iPhone 5 Cases Custom iPhone 6 Cases custom Iphone 4 cases Custom iPhone 4 Cases Custom iPhone 6 Cases Custom iPhone 6 Cases Personalized T-Shirts; http://s205716949.onlinehome.us/, Custom iPhone 5 Cases Custom Shirts Custom Shirts () should always attend for thirst
signs. One that is identical tumid cutoff. This is ever endeavour to
win and how a certain period of minute. seance can put off new placement
until the future gross revenue period begins. If you own to.
discover out your team. realize where

Here is my page: Custom iPhone 5 Cases ()

Anonim mengatakan...

Sebaiknya nie tiffany itu urutan ke satu..dia itu kan cantik,baik,matanya itu loohh..pkoknya perfect dehh......knapa sihh org''lbih ska yoona pdhal kan dia jelek biasa aja tuh ghk ada istimewanya..makasih:-) :-)

Kelly Chen mengatakan...

legend 11s , jordan legend 11s ,legend 11s 2014 , retro legend 11s , pre order legend 11s , 378037-117 , air jordan 11 legend blue , legend blue 11 , jordan 11 legend ,jordan 11 legend blue , legend 11 , 378037-117 , legend blue 11 , air jordan 11 legend blue , retro legend blue 11 , jordan 11 legend , jordan retro 11 legend , legend blue 11s, jordan 11 legend blue , retro legend blue 11s , jordan 11s legend , air jordan 11s legend blue , 378037-117 ,legend blue 11s ,jordan legend 11s , jordan legend blue 11s ,legend 11s , 378037-117 , cheap legend blue 11s ,cheap legend 11s ,legend blue 11 , jordan legend 11 , jordan legend blue 11 ,378037-117 , air jordan 6 black infrared, jordan 6 black infrared, jordan 6 infrared, black infrared 6, infrared 6, jordan infrared 6s, jordan black infrared 6, 384664-023

Kelly Chen mengatakan...

black infrared 6s ,jordan infrared 6s ,infrared 6s ,jordan infrared 6s , infrared 6s, jordan 6s black infrared , black infrared 6s 2014, 384664-023 ,black infrared 6s , gamma blue 11s ,gamma blue 11 , air jordan 11 gamma blue , jordan gamma 11s , jordan 11 gamma blue ,black infrared 6s , air jordan 6 black infrared , infrared 6s ,jordan 6 black infrared ,black infrared 6s 2014 , 384664-023 ,air jordan 13 "3M" , 3M 13s ,air jordan 13 retro premium , jordan 13 retro premium ,jordan 13 "3M" , jordan 3m 13s ,jordan 6s black infrared ,cheap black infrared 6s ,384664-023 ,legend blue 11s ,jordan legend 11s ,jordan legend blue 11s ,legend 11s ,378037-117 ,jordan 13 grey toe , retro 13s grey toe , jordan 13s grey toe , grey toe 13s ,grey toe 13

Kelly Chen mengatakan...

cheap legend blue 11s, cheap legend 11s,air jordan 6 black infrared ,jordan 6 black infrared ,jordan infrared 6s,infrared 6s,jordan 6s black infrared ,384664-023,jordan infrared 6s,infrared 6s,air jordan 6s black infrared ,jordan 6s black infrared ,jordan 6 infrared black,infrared 6,jordan 6 black infrared,black infrared 6,384664-023,black infrared 6s,jordan infrared 6s 2014,air jordan 11 legend blue,jordan 6 black infrared, legend blue 11s ,jordan 11 legend blue ,jordan 6 black infrared ,pre order jordans ,jordan 11 legend blue, air jordan 6 black infrared,pre order jordan 11,air jordan 11 legend blue,jordan 6 infrared,jordan legend blue 11 , 378037-117 , air jordan 6 black infrared, jordan 6 black infrared, jordan 6 infrared, black infrared 6, infrared 6, jordan infrared 6s, jordan black infrared 6,384664-023

Kelly Chen mengatakan...

jordan legend blue 11 , 378037-117 , pre order jordans, pre order jordan 11, legend blue 11s, pre order 2014 jordans, jordan 6 black infrared , pre order jordan 6 black infrared , jordan 6 infrared , black infrared 6 , infrared 6, jordan infrared 6, 384664-023, pre order legend blue 11 , legend blue 11, air jordan 11 legend blue, jordan 11 legend blue, legend 11, jordan legend blue 11, jordan 11 legend, 378037-117, air jordan 6 black infrared, jordan 6 black infrared, jordan 6 infrared, black infrared 6, infrared 6, jordan infrared 6s, jordan black infrared 6, 384664-023, air jordan 11 legend blue, legend 11 , jordan 11 legend blue , jordan 11 legend , legend blue 11 , jordan legend 11 , legend 11 , jordan 11 legend blue , jordan 11 legend , air jordan 11 legend blue , legend blue 11 , jordan legend 11

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...